Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 hesap iyi istediğim gibi gidiyor. 2 tane daha oluşturdum. Potansiyel var. Ben üşeniyorum diğer ilk iki hesap için instagram hesapları oluşturdum. Hem oraya hem oraya içerik atmak yoruyor. Bide ingilizce düzgün ve özgün bir şeyler yazmak gerekiyor. Onlar beni uğraştırıyor. Yani acelem yok yavaş yavaş ilerlemeye devam. Önceliğimi iyi görüntüleme ve takipçi olan hesaplara verdim. Diğer açtıklarıma da ara ara girip atarım. Yani söyleyeceğim gerçekten düzgün içerik başlık, etiket bulup yüklersen gerçekten hesap hemen etkileşim alıyor. Özellikle diğer sosyal medya hesaplarında önde gelen bilinen kategorilerdeki içerikleri çekmek özgünleştirmek ilerlemeni sağlıyor. Ki burada da yapan çok kişi vardır. Bende görüyorum zaten bunu güzel kullanıyorlar. Mali durumum düzeldiğinde website ve instagram ürün satış olayına girecem yani kapanmazsa 100 k olan için ve diğeri için ciddi yatırımım yapıp yoluma bakacam.

İstatistikler

Galiba İngilizce üzerine yoğunlaştığınız için istatistikler iyidir. Ben pek bulaşmadım Pinterest'e. Yeni yeni bakıyorum, araştırıyorum. Bu kadar önemli trafik kaynağı olabileceğini düşünmemiştim açıkçası. Sizin kategoriniz nedir ? Özgün pinleme yapmak yeterli oluyor mu büyüme için hocam ?