Her mail, her duyuru ile biraz daha batıyorlar. Vallahi kafayı yememek elde değil. Öyle pis bir iş ki, kardeşim senin 10 alanadın var, al şu bana ödediğin 500 lirayı git deseler mağduriyet geçmeyecek ki. Haber sitelerinde vurgun yazıyor, ulan 40 bin alanadını 50 liradan satsalar en fazla 2 milyon lira yapar. Böyle vurgun mu olur, kaç yıldır hizmet veriyorlar bunlar zaten ortada birikmiş para yoktur eminim. Bu düpedüz salaklık başka hiçbir şey değil. Belki vurgun niyetlemişlerdi ama kendi topuklarını vurdular bilemiyorum.

Sadece benim kaybettiğim domainlerin ortalama değeri ve gelirli sitelerin ederi toplamı kabaca 100, 120 bin lira civarı. Sağlık olsun, bugün gönderdikleri her bir mail, duyuru, sitelerindeki komik paylaşımlar, e-arşiv & proforma faturalar, ekran görüntüleri vs. her şeyi dosyaladım. Yarın adliyeye teslim ediyorum. Herkes şuan bunu yapsın arkadaşlar, giden gitti. Backorder yaparız, olmazsa yakalayabilirsek alırız, o da olmazsa soğuk bir su içer baştan başlarız. Ama bu adamın yanına bırakmamalıyız!