webhoca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En büyük zararı yerli firmalara verdiler. İster istemez hepimizin aklına gelecek bu olay. İnşAllah hep birlikte mücadelemizi verir ve bir sonuca ulaşırız. Artık yok ucuzdu niye aldınızı konuşmanın anlamı yok.
Bu kadar insanı mağdur edip haklarına girenler olayı düzeltmek yerine susmayı tercih etmişler. Şirketi de satılığa çıkarmışlar. https://www.r10.net/maxigeyik/287721...m-sirketi.html Yazıklar olsun. Benim 9 domainde bir çoğu .xyz Portföy domaini tutmadığım ICANN akreditesi olmadığı için güvenmediğim bir firmaydı. Ancak o kadar çok etkilenen hepimizin çevresindeki arkadaşımız var ki. Bu olay sektörde hepimizin canını sıkacak hepimizi maddi manevi etkileyecektir. Bu nedenle elimizden geleni yapalım. İnşAllah emsal bir hukuki ceza alırlar. Bende teknoloji sitesinde olayı haberleştirdim.
i.
Bu şirket sahibi arkadaş Amerika'da bulunan şirketi üzerinden insanları rahatça dolandırabileceğini sanıyorsa çok yanılıyor. Amerika tarafından yiyeceği cezalar döviz usulü olacağı için işin içinden çıkmaları iyice zorlaşacaktır Bu firma sayesinde Amerika'da bulunan şirketimin domainine erişim sağlayamıyorum ve kayıplarım var . Onun içinde orada davacı oluruz