Paywant adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Öncelikle bahsettiğiniz şekilde bir durum söz konusu olamaz çünkü banka itirazlarında karar mercii firmamız değildir. Tarafınızdan bize ulaştırılan belgeler ve bizim sunabileceğimiz tüm ek belgeler itirazın geldiği kurumla paylaşılır. İlgili kurumun değerlendirmesi sonucu işlem yapılır. Bu konuda bilgi kirliliği olmamasına adına iddianıza yanıtımızdır.

İyi çalışmalar dileriz.
Bilgilendirme için teşekkürler mesaj kayıtları mevcut. Wp mesajları ilettiğim ve hatta tamamlandığına dair müşterinin wp ssni attığım halde paramızı iade ettiniz. Banka kanıtları kabul etmedi dediniz. Hangi kanıtları kabul edecek diye sordum ne atmam lazım dedim görüldü attınız. müşteri kendim teslim aldım diyor. Ve çok beğendim sisteminizi diyede teşekkür ediyor. Panelden sipariş başlangıç ve bitiş ssleri hatta api çektiğimiz yerden bile ss leri attım tamamladığına dair. Müşteride wp üzerinden ben ürünü teslim aldım çok teşekkür ederim dedi. bunun ssni bile size attım. Bunları da size attığım halde paramızı zorla iade ettiniz. skype mesajları duruyor hala. SS ler mevcut. Hakkımız olan parayı zorla iade ettiniz. İdda değildir gerçektir. Tüm belge ve mesaj geçmişleri bulunmaktadır.