Gardaşım bir telefon dahisi ve (yedek parça aksesuar toptan perakenda satış) işi yapan olaraktan Birinci Poco Telefondan uzak dur İtilatcıların hepsi manuel imei atıyorlar. Onu o listeden bir çıkar. Daha sonra Samsung demek 2 yıllık bir telefon demek. Bakır yollar kullanıyorlar bakı alaşım batarya soketleri var ekran iletişimi bile SMD değil bakır yollarla bu demek oluyor ki (Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bitirdim şimdi mekatronik okuyorum telefon tamiride yapıyorum oradan biliyorum) bu telefon zamanla kullanmasan bile aşınıyor esniyor veri hızı düşüyor iletişim yavaşlıyor bu da kaldır ata denk geliyor. Burada ben senin yerinde olsam Redmi 10 Pro alırdım. İletişim ve donanım tamamen lityum-carbon fxx kullanıyorlar. Annemde Redmi S2 var 4 sene önce aldık hala ilk gün ki gibi hızlı ve sade duruyor. Samsung A52 için konuşuyorum şuan dükkanda en az 20 tanesinin bataryalarını geri taktım telefon sırt üstü düşüyor batarya pleksisi atıyor hoops servise götür kullanıcı hatası diyerekten 390 tl bayıl gel. Bu parantez içlerini forumda bazı arkadaşlar ayıpsarlar ama donanım seviyemi gör diye yazdım gardaşım
Bende merak ediyordum öğrendiğim iyi oldu teşekkürler