Malum son TeknoC**** olayından sonra domain tarafında dilimiz fazlasıyla yandı. Türkiye'de ICANN Akrediteli firmaların domain transfer ücretlerini yazdım. Transfer yapacak arkadaşların işine yarar.

1. Turkticaret.neten eski domain firmalarından birisi sanırsam Türkiye'deki ilk ICANN akreditesi alan firma şuanda domain transferi için kampanyaları var. COM domain transfer ücreti 65 TL yaklaşık 7.5 dolar + 1 Yıllık hosting hediye ediyorlar. 2 alan adımı transfer ettim şuan memnunum.
2. Metunic genelde com.tr domainler için kullanıyorum. .COM domain için transfer ücreti 66.66 TL yaklaşık 7.66 dolar.
3. İsimtescil.net yine ICANN akretidesi var. Bilindik firmalardan biri. Domain transferde kampanyaları var .COM domain transfer ücreti 8.25 Dolar.
4. Turhostaralarında en çok kullandığım firmalardan birisi, arayüz, datacenter olarak bence en iyisi ancak bir kampanyaları yok. .COM domain Transfer ücretleri 9.72 dolar.
5. İHS domain transfer ücreti .COM için 9.35 dolar
6. Atak Domain daha önce hiç kullanamadım bir yorumum yok bu konuda. .COM domain transfer ücretleri 9.99 Dolardan başlıyor.
7. Alantron hiç kullanmadım .COM için 10.55 dolar transfer ücreti.
8. Nicproxy hiç kullanmadım web siteleri de eski duruyor. Genelde bayilik veriyorlar bireysel kayıt var mı bilmiyorum. Sitesindeki bilgiye göre transfer ücreti. .COM için 9.49 dolar

Türkiye'deki ICANN firmalarının listesi
https://www.icann.org/en/accredited-...country=Turkey