teknoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hiç bir büronun bu denli büyük hata yaptığını görmedim daha önce
Arayıp söylerseniz maaşa koyun diye yok demeyeceklerdir öyle bir durumda.
Aradaki 600 TL için eve hacze gelinmesi pek mümkün değil çünkü.
tuqba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
taahüt vermediğiniz sürece hiçbirşey alamazlar bu net 2011 şirketimiz battı tehdit bile ettiler insanları korku psikolojisi ile ödetmeye çalışıyorlar avukatlar tacize devam ederse şikayetçi olun
gokhankoclar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, özel bir bankada kanuni takip tarafındayım. Konuyu detaylandırırsanız yardımcı olmaya çalışayım.

O zaman ben ödemiyorum diyen kimseden bişey alamayız Bilginiz olmayabilir bunda sorun yok ama bilmediğiniz bir konuda kimseyi yanlış yönlendirmeyin.
Abbozdag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üzerine malı mülkü maaşı yoksa ve taahhüt vermediyse alamazlar. İcra iflas kanununda aksine bir madde varsa lütfen söyleyin bilelim.
İlginiz için teşekkürler ederim. Banka hesabıma düzenli maaş ödemesi var. Yukarıda dediğim gibi 3bin borç var bunu çalıştığım şirkete 1400 tl haciz işlem uygulanması için bildirim yapmışlardı. 1400 ödenmiş. Daha sonra icra kesintisi olmamış. Orda çalışan kişiye Ekim ayında tekrar maaşımdan kesebilirsiniz demene rağmen işlem uygulanmamış. Bugün arayan kişi evinize haciz işlem yapacağız. Çağlayan adliyesinde gidip bakabilirsiniz gibi kelimeler kullandı. Avukat beyin kendisi ile konuşmak istediğimde. Ulaşabilirsiniz yoğun oluyor gibi kelimeler kullanıyorlar bu durumda neler yapabilirim.