Magalimadro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnanın samsungun amiral gemileri pahalı olanları harika ancak ucuz modelleri çekilecek çile değil
+1

carmeena adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu fiyat aralığında samsung telefonlarının hiç birinden verim alamazsınız. note 8 pro fiyatları fırlamasaydı onu önerirdim eşim kullanıyor gayet iyi telefon. ondan yola çıkarak anneme de sizin fiyat aralığınızda bir telefon bakıyorduk note 8 aldık. ki kendisi de oyun delisidir candy crush vs bilmem ne baya oyun oynar telefonda, ona rağmen şarjı 1 buçuk gün civarında gidiyor. kamerası tabii ki mükemmel değil ama o da iş görüyor. ayrıca yine o fiyat bandında redmi note 9'da iyidir. bu telefon da iş arkadaşlarımdan birinde var bunun da şarjı 1 buçuk gün civarı gidiyor. kamerası note 8e göre bir tık daha iyi
Katılıyorum kesinlikle.

Candogancan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
redmi note 9
https://www.cimri.com/cep-telefonlari/en-ucuz-xiaomi-redmi-note-9-128gb-4gb-ram-6-53-inc-48mp-akilli-cep-telefonu-gri-fiyatlari,521829326
Değerlendireceğim.

joNeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oppo A73 128 GB modelini tavsiye ederim, ikinci telefonum ve çok memnunum. Ana hattımı ona taktım.
128 olması büyük avantaj fiyatı bütçeniz kapsamında 2500 TL. Gayet hızlı, kamerası güzel bence en mantıklı seçim..
Oppo'yuda önerenler var,bu modeli araştırıyorum şimdi.