Konuya yorum yazmayacaktım ama zaman ilerledikçe yeni domainler parka çekilmeye devam ediyor
Sn.
Bayram Konaçoğlu
Bırak artık istersen millete atar gider duygusal yapmayı. ( Çözüm istiyoruz...! Yapamıyorsan yapabilecek olandan destek al istersen )
Öncelikle 5 dakika sakin kafayla bir düşün derim
Müşterilerine gönderdiğin E-postalarında ve web sitene eklediğin duyuruda sorunu tam olarak doğru bir şekilde anlatamadığının farkındayız.
Şuan durumun dışarıdan nasıl göründüğünü özetleyebilirim.
( Uygun fiyatlı Hizmet sloganı ile yola çıkmış, fakat tüm işleri eline yüzüne gözüne bulaştırmış. Müşterilerine Çok büyük bir mağduriyet yaşatmış, fakat henüz yaşanılan mağduriyetin büyüklüğünün farkında olamayan, ve bu hatanın hala kendisinden kaynaklanmadığını savunan, Tam olarak Kendini ifade edemeyen çaresiz ve atarlı bir firma sahibi )
Bayram Konaçoğlu'na önerim ;
Eğer bir sorun çözümlenecekse oturup beklemekle çözülmez
Sürekli sözleşme vs. diyorsun ama bana çok inandırıcı gelmiyor
Sorun herneyse doğru bir şekilde müşterilerine anlatmalısın
Kriz anını yönetemiyorsan yönetebilecek kişilerden destek al mümkünse
Herkes telaşlı ve mağdur
Yapılabilecek en doğru şey doğruyu anlatmak ve çözüm aramaktır.
Şayet gerçekten insanların mağduriyetini gidermek istiyorsan samimi ol ve atılacak adımlar konusunda destek talebinde bulun
Bu desteği müşterilerinden de talep edebilirsin.
Fakat mümkünse E-postaları ve Siteye eklenen duyuruyu kim yazdıysa o yazmasın..
Sana ben bir iyilik yapayım Yeni E-postanı ben yazabilirim.
Sn Müşterilerim
Ben bir firmadan kredi desteği aldım ve aldığım kredi ile sizlere hizmet sağlamaya çalıştım.
Aldığım kredinin ödenemeyeceğini anlayan ve kredinin suistimal edildiğini beyan eden firma alınan kredi karşılığında alan adlarına el koydu.
Bu sebeple parka çekilmiş alan adları için ben artık herhangi bir aksiyon alamıyorum.
( Fakat ilgili firmaya bana biraz daha mühlet vermeleri konusunda ricada bulunmaya devam ediyorum )
Size önceki e-postam'da da belirttiğim üzere parka çekilmiş alan adlarını geri almak istiyorsanız changeupdate.com adresine başvurmalısınız.
Alan adlarınızı geri alabilmeniz için sizden kimlik talep edecekler, kimlik bilginiz whois bilgilerinizle uyuşursa alan adlarınızı geri alabilmeniz için size dönüş sağlayacaklardır.
Taşımak istediğiniz Alan adları transfer ücretlerini ödeyerek size verilecek panele taşıma yapabilirsiniz. ( Parka çekilen alan adlarında bizim artık bir yetkimiz olmadığı için Firma Transfer Kilidini kaldıracaktır )
Parka çekilmemiş alan adları için panel'den transfer kodu talebinde bulunabilirsiniz. ( Gelen taleplere göre transfer kodlarını göndermeye devam ediyoruz )
Sorunu ilk yaşadığımızda panikledim mevcut müşterilerimide kaybetmek istemedim, o sebeple transfer kodlarını göndermede tereddüt yaşadım.
Fakat şuan vehametin ve mağduriyetin daha yeni farkına varıyorum. Bu sebeple herkesin transfer kodlarını göndermeye başladık.
Kalan domainlerde parka çekilmeler devam etmektedir. ( bu süreç biraz can sıkıcı olabilir )
Parka çekilmemiş alan adlarının Transfer kodlarını A'dan Z'ye tüm müşterilerimize göndermeye devam ediyoruz.
Bu işlemin ne kadar daha süreceğini kestiremiyoruz.
Gelen transfer kodu taleplerine öncelik verdiğimiz için, şuana kadar A harfini henüz bitiremedik.
Not : Bizimde temennimiz alan adlarınızı bir an önce kurtarmanızdır. Çünkü alan adlarını parka çeken firma satışa sunduğu için alan adlarınız başkaları tarafından satın alınabilir.
Alan adlarının sayısı doğrultusunda herkesin aynı anda aynı şeyleri beklediğini göz önünde bulundurarak süreci kendiniz belirleyebilirsiniz.
Bu sorunu ilk yaşadığımız günden beri sağlıklı düşünemediğim ve kriz anını düzgün yönetemediğim için özür dilerim.