Caxing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, uzun süre oynayıp şu sıralar fırsat bulamadığım için metin2 hesabımı satma kararı aldım. Özellikleri aşağıda ayrıntılı bir şekilde açıkladım. Özel mesaj atarak iletişime geçebilirsiniz.

Hesapta 5 tane karakter var ve hepsi savaşçı. Ana karakter 100 level, diğer karakterler 61 level. İtem ayarladıktan sonra rahat bir şekilde cor görevlerini yapabilirsiniz.

Hesap İçeriği

+9 Zehir Kılıcı
+3 Şimşek (5 Şimşek Gücü)
43 Ortalama
6 ve 7.efsun ekli fakat önemsiz efsunlar.

25 Won

+9 Ölümcül Plaka Zırh
1.500 HP
15 Rüzgar
10 HP Absorbe
+4 hız ve +4 korunma taşı ekli, kostüm yansıtması var.

3 Won

+9 Altın Bezeli Ayakkabı ve +6 Korku Maskesi
Ayakkabı 5 efsun, 2.000 hp'li diğer efsunlar değişmelik. Korku maskesi 15 rüzgarlı.

İkisi toplam 2 Won

19 Emiş Kuşak
48-67 Str
6 Ortalama

3 Won

86 level, 340 günlük tip 6 nessie peti var.
HP oranı 14.5 ve oldukça iyi, berserker ve talim okutulmuş canavar okutulmayı bekliyor.

15 Won

Rüzgar Tılsımı +1
Efsunsuz

2 Won

7 günlük Savaş Yaban Domuzu ve 4 günlük Manni

İkisi 3 Won

+4 Mitsi Grena Takılı
6/6 Çift SP , SP Absorbe

10 Won

Diğer Bilgiler

Hava kılıcı M8, 30 tane kitap okutulmuş ve 25 tane kitap okutulması gerekiyor. 20 tane münzevi tavsiyesi aldım ve hesapta şu an (14 Won). Yani 5 tane münzevi, 25 tane kötü ruh ve 25 tane hava kılıcı beceri kitabı aldığınızda hava kılıcı G olacaktır (Beceri için en pahalı olan eşya münzevi olduğu için diğerlerini almak daha kolay olacaktır). Diğer beceriler M2, M3 seviyesindedir.

Genel Aura Giysisi nesne markete geldiğinde 75 TL para yatırıp almıştım fakat item yansıtmadım. Dilediğiniz itemi yansıtabilirsiniz (Genel Aura Giysisi şu an EP Çarkı ile veriliyor ve çok maliyetli oluyor. Ne zaman nesne markete tekrar gelir belli değil).

Karakterin Biyolog Görevini sürekli vererek ilerletmiştim. Aşağıda detaylıca açıkladım.

30 level biyolog görevi : 10 tane Ork Dişi
Her gün bir tane vererek 10 tane ork dişini getirmeniz isteniyor, her zaman kabul etmiyor.
Ödül : %10 Kalıcı Hareket Hızı
Bitirme Süresi : 15-20 gün civarı.

40 level biyolog görevi : 15 tane Lanet Kitabı
Her gün bir tane vererek 15 tane lanet kitabını getirmeniz isteniyor, her zaman kabul etmiyor.
Ödül : %5 Kalıcı Saldırı Hızı

50 level biyolog görevi : 15 tane Şeytan Hatırası
Her gün bir tane vererek 15 tane şeytan hatırasını getirmeniz isteniyor, her zaman kabul etmiyor.
Ödül : +60 Kalıcı Savunma

60 level biyolog görevi : 20 tane Buz Topu
Her gün bir tane vererek 20 tane buz topunu getirmeniz isteniyor, her zaman kabul etmiyor.
Ödül : +50 Kalıcı Saldırı Değeri
Bitirme Süresi : 30-40 gün civarı.

70 level biyolog görevi : 25 tane Zelkova Dalı
Her gün bir tane vererek 25 tane zelkova dalını getirmeniz isteniyor, her zaman kabul etmiyor.
Ödül : %11 Kalıcı Hareket Hızı, %10 Hasar Azaltma
Bitirme Süresi : 40 gün civarı.

80 level biyolog görevi : 30 tane Tugyis Tabelası
Her gün bir tane vererek 30 tane tugyis tabelasını getirmeniz isteniyor, her zaman kabul etmiyor.
Ödül : %6 Kalıcı Saldırı Hızı, %10 Kalıcı Saldırı Değeri
Bitirme Süresi : 60 gün civarı.

Yukarıda yazılanların hepsi bitti, aşağıda yazdığım da ise yarıya yanaşmış bulunuyor.

85 level biyolog görevi : 40 tane Kırmızı Hayalet Ağacı Dalı
Her gün bir tane vererek 40 tane kırmızı hayalet ağacı dalını getirmeniz isteniyor, her zaman kabul etmiyor.
Ödül : Diğer karakterlere karşı kalıcı %10 savunma.
Bitirme Süresi : 65-70 gün civarı.

Hesap yapacak olursak, bitirme sürelerini makul seviyede tutmak istedim. Oynayanlar bilir, 10-15 gün boyunca her gün düzenli olarak verildiği halde geçmeyen biyolog görevleri olabilmektedir. Yukarıda yazdığıma göre yaklaşık 200 gün boyunca her gün düzenli olarak oyuna girip görevi teslim ederseniz hesabın şu anki biyolog seviyesine gelebilirsiniz. Verilen emeği buradan anlayabilirsiniz.

SONUÇ

77 Won + 75 TL yukarıda açıkladıklarım. Biraz araştırdım, hilecilerin sattığı Won fiyatları 5 TL'den başlıyor. Biz de 5 TL'den hesaplayacak olursak toplam 460 TL yapıyor. Hesabın 100 level yapılması, yan karakterlerin 61 level yapılması, hava kılıcının M8 yapılması ve 200 gün boyunca her gün biyolog görevinin verilmesi bu paranın dışında.

Oyunda bu zamana kadar hiçbir yasa dışı işlem yapılmamıştır. Hesap en ufak bir ceza bile almamıştır. Lütfen diğer sosyal medya sitelerinde veya hesap alım satım sitelerinde satılan hesaplar ile kıyaslama yapmayınız. Daha önce bir kişiye daha başka bir hesabımı satmıştım, burada güven de önemli bir faktör.

Yazdıklarımın haricinde merak ettiklerinizi özel mesaj yoluyla da sorabilirsiniz.

Hesabı almak isteyenler, 460 TL + EMEK olacak şekilde tekliflerini özel mesaj ile iletebilirler. Yukarıda yazdıklarımın haricinde kaliteli item veya simya bulunmamaktadır.
vay be en son çar soyulunca 107 lvl oyunu bırakmısdım hcam anadoluya geçısler açıldı mı marmara anadolu kadar aktıf mı
hayırlı satıslar