Redde Gerekçe Olan Kanun Hükümleri 5/1 (b) Marka, herhangi bir ayırt edici niteliğe sahip olmayan bir işaret içermektedir. 5/1 (c) Marka, ,ticaret alanında cins, çeşit, vasıf, kalite, miktar, amaç, değer, coğrafi kaynak belirten veya malların üretildiği, hizmetlerin sunulduğu zamanı gösteren veya malların ya da hizmetlerin diğer özelliklerini belirten işaret veya adlandırmaları münhasıran ya da esas unsur olarak içermektedir. Reddedilen Mal ve Hizmetler 5/1 (c) Maddesi Hükmünce Reddedilen Mal ve Hizmetler
Arkadaşlar yukarıdaki cevap geldi, ve redd cevabı ile birlikte bir kaç firmayla görüştüm biz hiç bir ekleme yapmadan direk başvurduğun şekilde alırız alamazsak para iade ederiz dendi denmesinede 3000 ile 10000 arası rakamlar isteniyor verdikleri hizmet düşünülürse haklarıda ama şuan bu butceler benim için çok zor (R10'da olanlara imzamdaki domainleri önerdim sektör olarak uymadı) nakit sıkıntısı var.
Neyse bende xxxxx yyyy olan marka başburumu xxxyyyy olarak tıpkı gittigidiyor gibi birleşik yaptım bakalım bu seferde redd gelir mi? sizede yukardaki redd gelip çözdüğünüz oldumu? nasıl yaptınız? Şahsi olarak başvurup almak istiyorum.
Birde başvurum 35. sınıf