Merhaba arkadaslar surucu kursuna basladim 4 gunluk bir surec yanimdaki hoca kesinlikle benimle konusmuyor yarim yamalak cevap veriyor muhabbet sifir diyer hocalarada bakiyorum onlarda ayni ne bu egoistlik ?
Hocam ithamlarda genelleme yapmamalsınız. Her iş dalında melek gibi insanlar olduğu gibi yüz karası olanlarda var.
Kendi adıma yorum yapmam gerekirse 1 sene önce ehliyetimi aldım. Yeni tanıştığım kişilerle çok fazla sohbet edebilip konuşan biri değilimdir. Sürücü kursumda ki teorik bilgi veren hocamız ders saatlerini aşıp anlatmayı bırakın kendi deneyimlerinden bize tavsiyeler öğütler anlatıyordu. Aynı şekilde pratik için sürüş dersime gelen hocam en başından beri çok sıcakkanlı ve pozitif olarak arkadaşça tavırlarla benim tüm gerginliğimi 0'a indirdi. İstisnasız teorik, sürüş tüm derslere katıldım. Bundan önce bir araç sürmeyi geçtim, sürücü koltuğuna oturmuşluğum direksiyon tutmuşluğum bir kaç kez. Yapılan teorik ve direksiyon sınavını tekrarlamayarak tekte ehliyetimi alarak tamamladım. Sanırım ilk ve son manuel araç sürüşüm olabilir.

Yer seçerken dikkat etmek lazım, geçmiş olsun hocam.