Arkadaşlar herkese selamlar başlıkta olduğu gibi bir engel yedim durumu izah edeyim instagram ihlal verdi 9 Haziranda postumu sildi değerlendirme talep edince yükledi fakat artık keşfete düşürmüyor gönderileri erişimimi de azalttı markalı içeriğimi kapattı değerlendirme olumsuz geldi. şu an tekrar talep edemiyorum bir etkisi var mı? onu da bilmiyorum. yardımcı olma şansınız var mıdır?
bazı arkadaşlarla iletişime geçip denediğim yöntemler -sponsorlu gönderi basmak -İnstagram sorun bildirme bölümünden bildirmek
- sayfamda zaten düzenli paylaşım yapıyorum günlük 1-2(tarih sayfası) şu an 4.075 takipçim var takipçi kazanamıyorum bu yüzden (her gönderim keşfete düşüyordu gönderilerimin kaliteli olduğunu düşünüyorum)
-etiketi bir müddet bırakmak, sonradan görüştüğüm bir kaç arkadaş etiket kullanmaya devam etmelisin dedi iki gündür onu deniyorum(attığım etiketlerde kendimi göremiyorum)
-etiket attığım gönderilerin erişimi düşük atmadıklarım daha yüksek ikisinin fotoğraflarını bırakıyorum tek denemediğim yöntem hesabı dondurmak