Hocam yanıt için çok teşekkür ederim. Yeniden bir paket oluşturmama gerek yok anladığım kadarıyla... İlk siteyi kurarken WEB SİTELER > WEB SİTE OLUŞTUR kısmından önce DNS > NAMESERVER OLUŞTUR kısmından da işlem yapmıştım hatırladığım kadarıyla. İkinci site için yine nameserver oluşturmama gerek var mı acaba?
Merhaba sft_eses,
Cyberpanel'de DNS > NAMESERVER OLUŞTUR alanı özel dns sunucuları içindir. Her bir alan adı / web site için ayrı ayrı ns1 ns2 gibi dns sunucuları oluşturacak iseniz bu alanı kullanabilirsiniz. Bu alandan bir domainin ns kaydı ve sunucu ip adresi o alan adının dnslerine otomatik eklenir.
CONFİG DEFAULT NAMESERVER alanı ise örneğin sunucunuzda temsili bir alan adınız vardır ve nslerini cyberpanelde ekli diğer tüm web siteler için kullanmak istiyorsunuzdur. siteismi.com ana sunucu domaininizdir. ns1.siteismi.com ns2.siteismi.com ayarlamışsınızdır, artık yeni ekleyeceğiniz domainlere / sitelere bu nsler tanımlanır. Sizde eklediğiniz sitenin / alan adının dnslerini bu dnsler ile domain aldığınız yer üzerinden güncellersiniz.
iyi çalışmalar.