Benmi biraz geride kaldım diye düşündüm ama bu fiyatlara herşey dahil bir otele gidebilen varmı merak ediyorum.
2825 TL asgari ücretin olduğu bir ülkede.
Herşey dahil otellerin günlük kişi başı 600-700 TL' den başlaması kadar anormal bir durum göremiyorum.
Özetle beter olsunlar.
Geçen sezon bir sürü zarar yedi oteller. Ortalama market ihtiyacını ve her öğünde çöpe giden yemekleri düşünüp pazarda minimum fiyatları düşünerek hesap yapınca otelcilere de yazık oldu. Sonuçta bu adamlar bir sürü çalışanı ve gideri vardı geçen yıl cepten yedi. Mevzu dolar Euro mevzusu değil hayat bu kadar pahalanmisken oteller ekstra giderler dezenfektan ekstra kat hizmetleri temizliği arttirilmisken yeni bir oluşum da onlara da çok görmemek lazım. Ekmeğin gramajinin düşürülüp fiyatının aynı kalması da baska olay. Beddua ederken ki sizin düşünceniz saygım sonsuz bu insanlar da evine ekmek götürecek. Tatil keyif işidir keyifin de hesabı yapılmıyor genel mantık çerçevesinde ucuz oteller de var tam pansiyon ya da her şey dahil. Sen gidip orta ve üst segment bakarsan tabi ki böyle soylenirsin el insaf hocam çok gereksiz çıkış olmuş sizinkisi