boş yere burada r10 suçlamayın böyle olacağını zaten baştan söyledi hatta yöneticilerden birini araştırması için görevlendirildi ve sonuç firma banlandı her teşekkür konusu açıldığında bir kez daha uyarıldı kişiler. E bu kadar lafa bu kadar ikaza gidip alıyorsan sen başının çaresine bakacaksın r10 değil.
Hocam r10'u suçladığımı düşünme peşinen söyleyeyim. Ancak; herkes forumu aktif takip etmiyor. Şahsen ben 2006 kayıtlı üyeyim fakat yıllardır ticaret harici foruma girmem. Bu adamların banlandığını bilmeyen, forumdaki yazışmaları görmeyen benim gibi yüzlerce kişi vardır. Burada o haklı, siz haksızsınız muhabbetine gerek yok, yapıcı şekilde çözüm bulmaya ihtiyaç var. Herkesin 3, 5 domaini yok zira, adetli alım yapanlar olabiliyor. 100 lirayla 40 lira arasındaki fark kiminde 60 lira, kiminde on binler yapar. Kaldı ki burada ucuza kaçtınız haketmişsiniz gibi bir durumu da saçma derecede komik buluyorum. Bu forumda ordan burdan 1 dolara veya daha ucuza domain almayan kaldı mı? Biz 1 dolara domain kovalamadık, zaman zaman her firmanın yaptığı gibi bu firmanın transfer kampanyasına güvendik hepsi bu.
Benzer durum Thodex'te de oldu, millet Binance varken Thodex nedir, haketmişsiniz diyor orda burda. Yazıklar olsun, yarın öbürgün kullandığınız banka batsa, hesaplarınız boşaltılsa, size Ziraat dururken X banka da nedir yani haketmişsin desek iyi mi olur? Mağdur değilseniz bugün eğer yapabiliyorsanız yol gösterme, yapamıyorsanız idare etme gününüz. Yok ikisini de yapmayacağım diyorsanız bu konuda ne işiniz var, r10'un avukatı mısınız?