ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın siz şunu anlamıyorsunuz çok iyi olabilir ki bu konuda sizinle aynı düşünmüyorum malum kişiler o işi yaptırmazlar. Bu ülkede durum böyle bir işe başladık derler ondan sonra bugün bitti yarın bitecek diye diye kaç seçim boyunca sündürülüp durulur. Bu ülke yaşıyorsanız bu duruma alışkın olmanız lazım. Onun dışında valla ben yerli otoya 150 bin olacak diyenlere gülüp geçiyorum kaale alıp cevap bile vermiyorum. O arabanın çıkarsa ki hala o konuda bile şüphelerim var. Min 450 binden aşağı olmasına ihtimal yok bu da dediğim gibi çok iyimser bir tahmin.
Ben pek gülüp geçemem hocam.
İnsanlar dolandırıcıların kurbanı olmasın diye bilgilendiririm dinleyen dinler dinlemeyen dolandırılır.

Size göre şuan iyimser olan zamanında ise konulara gercekleri yazınca çoktan kötümser düşünüyorsunuz diyenlerle doluyordu.
mesela technoclouds ucuza domain almayın problem yaşarsınız yazan ilk kişilerdenim ucuza alanlar ben enayimiyim derlerdi bana sözde enayi bendim ben pahalıya doğru olan yerden regliyorum barındırıyorum.Olması gereken zaten bu.

Şimdi olanlar ortada.

Zamanı gelince bir çok şeyi yaşayınca anlarsınız