AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son cümlenize katılıyorum hocam, gerçekten yoksulluk çekmişler. Memleketten istanbula ilk geldiklerinde yollar çamur, çaylakmış şimdi ise her yer asfalt olduğu için mutlular memnunlar.

İnanın gelecek için hiç bir şekilde önümü göremiyorum 20’li yaşlardayım daha kendime ait aracım yok. İleride nasip olursa evlilik olacak kendime ait dairem yok. Bunları hiç birisi görmüyor.. İnşallah hakkımızda her şeyin hayırlısı olur konuyu fazla işgal etmiyeyim alıntı yaparlar siyasi tartışma vs olur problem olmasın iyi forumlar
Hocam geçim konusunda herkes bir değil, bu konuda da halk sınıf sınıf olduğu için farklılıklar gösteriyor. Sen ev alamazken ötekinin evi var ama tatile çıkamıyor mesela, hal böyle olunca herkesin beklentisi kendi durumuna göre oluyor. Ama olaya bu perspektiflerin dışından baktığında hangi sınıfta olursan ol Türkiye gerçekleri ortada, siyasi tartışma yaratacak bir durum olacağını sanmıyorum. Aksini iddaa eden varsada hali vakti yerindedir ve bencil bir insandır sadece, istisna olarak fakir ve hala aksini söylüyorsa muhatap bile olma zaten, o beyin bakımından da fakirleşmiştir.