halito adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam adamlar r10'dan aylar önce banlanmış zaten.

Ek olarak düşünce tarzınızın (bence) hatalı olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Burada bir kaç saat içerisinde binlerce ticaret gerçekleşiyor, bir firmanın hatasını herkese yansıtmak pek mantıklı değil. Elbette saygı duyarım fikrinize ama çok genel konuşmuş olmanızı biraz garipsedim.

Yanlış anlamayın, öfkenizi anlıyor hatta bende sizinle beraber yaşıyorum. Faturasız, tabiri caizse merdiven altı işlere bulaşıp böyle bir şeyle karşılaşsaydık zaten beklenen bir sonuç olurdu. Ancak 2 yıldır aktif olarak sorunsuz kullanıp, bir anda böyle devasa bir kriz oluşması, her ne kadar "biz demiştikçiler" tarafindan beklenildigi iddia edilsede, benim açımdan hiç tahmin edilebilir değildi.

39 bin aktif domain olduğunu düşünür ve bunu ortalama 30 tl ile çarparsak 1m'i aşkın rakamlardan söz ediyoruz. Açıkçası firmanın böyle bir krizde günler geçmesine rağmen hala şeffaf olmaması beni daha çok öfkelendiriyor. Yani çıkıp evet biz elimize yüzümüze bulaştırdık deseler bu kadar tepki çekmezlerdi belki. Demek istediğim çok şey olsada hem hukuki anlamda hemde forum kuralları gereği yazamıyorum ancak sizin beni anladiginiza eminim.

Daha fazla kimseyi teslaslandirmak istemesem bile, bu kadar günden sonra artık zararımız karşılanacak türden değil bence. Yani gerçekten bazen düşünüyorum domainimi bana şimdi geri verseler en fazla zararın neresinden dönsek kârdır diyebiliriz. Geçen zamanın maddi karşılığını açıkçası yargı sürecinde bile kimsenin alabileceğini sanmıyorum.

Çok uzattım kusura bakmayın, hepimize geçmiş olsun tekrar
Evet belki maddi bir karşılık alamayiz fakat suçluların cezalandırılması da bir nebze içimizi soğutur diyelim. Bir kaç yıl hapis yatsın hiç değilse.