Merhaba, daha yeni Tecnoclouds olayı yaşandı. Onu göz ardı etmemenizi isterim. Kaldı ki kaliteli hizmeti ucuza alamazsınız. Benimki naçizane tavsiyedir. İyi çalışmalar.
Kesinlikle, o kadar insan mağdur, binlerce domain havalarda uçuşuyor. İnsanlara gerçekten çok yazık üzülüyorum böyle şeyleri gördüğümde.
Ben 2012'den beri yıllık ortalama 250-300 adet domain kayıt ediyorum amacım ucuza alıp pahalıya satmak değil asla, fakat şuan çalıştığım yerden ortalama 85TL'a com kayıt ediyorum, kdv falan ekleyince 100-105 bandına geliyor dönem dönem. Bu fiyat zaten piyasada ki ortalama fiyat, fakat şimdi yine zamlar geliyor. Haliyle benim kayıt maliyetim 100-105TL lere çıkacak, bir de %18 kdv eklediğimde 120-130 tl bandına com olacak .net ve org u söylemiyorum bile.. En azından piyasada ki dengeyi yakalayabileceğim bir reseller club gibi domain sağlayan firma bulsam yeterli, asla az para verip çok para gelsin değil, domainde 0 kar edeyim ama piyasa ile fiyat uyumunu yakalayabileyim derdindeyim, önerinize çok teşekkür ederim