Dora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla hocam benimde başımdan bir olay geçti buna benzer.
Büyük bir firmadan araç kiraladım (hani arabayı alıyorsun istedin yerde bırakıyorsun ya işte o firma) reklam olmasın diye açıklama yapma gereksinimi duydum.

-Ara sokaktan çıktım başka adamda caddeden gidiyordu ben karşı sokağa geçecektim aslında ama o arada aniden arabayı fark edince direksiyonu sağa kırdım adamın gittiği yöne kırdım.
neyse bağrış çağrış derken özür diledim kendilerinden ve suçlu olduğumuda tuttuğumuz tutanakta belirttim zaten.

He bu arada benim çarptığım jeep gitti park halindeki başka arabaya çarptı hatalı ve suçlu benim.
nasılsa kaskosu var diye hallolur diye durumu ben üstlendim zaten suçlu olanda bendim açıkcası.

aradan bir kaç gün geçti tabii arabaları çekiciler falan cekti perte yakın oldu 2 arabada korkmadım değil hani psikolojim bozuldu bir kaç gün içerisinde araba kiralık falan başım cok yanacak derken.

Kaza yaptığımız amca aradı beni - tabii esen gürleyen beni lince kalkan kişilerden eser kalmamıştı.

Nazik bir konuşma üslubuyla dedi arkadaşım senin kiraladığın firmanın experleri beni suçlu cıkardı!!

Dedim nasıl olur kazaya sebep benim suçumuda zaten tutanakta yazdım abi.. Neyse dayı benden boş kağıda ben suçluyum vs yazmamı istedi imza atmamı istedi. durumu avukatımıza ilettim kesinlikle imzalamayacaksın dedi..

Dayı beni sabah akşam arayıp rahatsız edince avukatım devreye girdi ve kendileriyle konuşarak beni bir daha rahatsız etmemeleri gerektiğini hukuksal dille izah ettiler.

Sonuçta ben suçlu duruma düşmedim olan adama oldu, çok üzüldüm açıkcası ama elimden birşey gelmedi malesef zaten öyle bir maddi gücümde yok açıkcası.

Diyeceğim şudur ki Experde bitiyor iş yani. Çok geçmiş olsun. Cana Gelmesin.
hocam sizin ki 4 yol ağzı sanırım karşı sokağa geçecektim demişsiniz bana çarpan aracın öyle bir lüksü yoktu T kavşak idi ya sağ dönecek ya sol tarafa o yüzden dönüşte beklemek zorunda ayriyetten arka taraftan çarptı %99.99 onun suçlu olması gerek.