başlangıç için 1k twitter takipçi sipariş edildi. bakiye yatırma işlemi saniyeler içinde gerçekleşiyor. Bakalım sonuç umarım verimli olur.
edit : 03.07.2021 tarihinde sipariş geçtim. Fakat siparişte kısmen tamamlanan yazıyor. 2 Gün geçti üzerinden , destek sistemine ulaştım tekrar sipariş oluşturulması gerekiyor denildi. Oluşturdum bekliyorum. Şuana kadar 124 takipçi gönderdiklerini görüyorum. 2 gün sonra kalan takipçi 27 . Takipçi kaybı yaşanabilir anlıyorum, şuana kadar yaşadığım süreç bu şekilde.
edit :2 sistem şu şekilde işliyor , örnek 48 tl lik bir sipariş girince , biraz takipçi atıyor 100 adet gibi ,
sonrası tekrar sipariş oluşturulması gerekiyor.Tekrar tekrar sipariş oluşturarak bakiyenizi eritmeye çalışıyorsunuz.Beğenmediğimi söylemek istiyorum. sürekli sipariş girmek durumunda bırakıyor sistem.Bunun takibini neden yapalım ? 1 kere sipariş verdim. Sürekli fiyatları ayarlayıp neden tekrardan sipariş girmek zorunda kalıyoruz ? edit 3 : bir ekran resmi paylaşacağım . arada siteye giriyorum , kuruş kuruş takipçi geliyor
İşin kötü tarafı siteye 1 saate bir girip arada yeniden sipariş uyguluyorsunuz
Merhaba, yaşanan durum için özür dileriz. Destek üzerinden de belirtildiği gibi bu servis için twitterde yaşanan güncelleme nedeniyle kısmem tamamlar olabildiği belirtilmiştir. Bu durum sadece bizde olan bir durum değil globalde yaşanan bir durumdur. Bu nedenle tekrar tekrar sipariş oluştutmanız ve user yükseldikçe takipçi sayınız yükseltme önerilmiştir. Bu doğrultuda işlem yapmış ve az geldiği için farklı bir servisten hizmet almışssınız. Son aldığınız servis için kontrol ederseniz siparişiniz sorunsuz aktarılmakta ve kısa sürede kalan tamamlanıcaktır. Eğer mevcut bakiyeniz varsa veya kısmen tamamlanan siparişler için bakiyeniz varsa bakiye iadesi talep edebilirsiniz.
Bir sorun veya talebiniz olursa bize destek veya pmden yazabilirsiniz . Sorunu çözmek için elimizden geleni yaparız.