inndirorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sorunu bende yaşıyorum, var mı aşabilen?
vocaldeep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Atak domain ile görüştüm. Teknoclouds sahibi bayram ile ikili iletişimde olduklarını söylediler. Teknoclouds firmasını satın almış gibi gösterip domainleri kendi firmalarına kayıt etme ihtimallerinin olduğunu da söylediler. Parktaki domainleri de böylece kurtarabileceklerini söylediler. Çalışmaların devam ettiğini, bir hafta gibi bir süreç alabileceğini godady ile bir anlaşma imzalanılmaya çalışıldığını süreci takip ettiklerini ilettiler. Gerekli durumda r10 üzerinden konu açıp bilgilendirme de yapacağız dediler. Umarım herşey söylenildiği gibi olur ve süreç bu şekilde ilerler iyi bir haber mi bilmiyorum ama bir çözüm bulunmaya çalışıldığı imajı oluştu. Umarım hasarsız bir biçimde bu süreci atlatırız.
Bu elbette iyi bir gelişme bence, anlaşma sağlanırsa mevcut alan adlarım için tekrar ödeme yapmaya hazırım ve bir çok arkadaşımız mağdur oldukları halde ödeme yapmayı kabul eder. Burada bizim imajımız zedeleniyor. İnşallah yakın zamanda çözerler. İşin kötü tarafı yenileme zamanı gelen domainlere de müdehale edilemiyor ve düşüyor.