hocam inanın artık bıçak kemiğe dayandı lafı gerçekleşiyor. Yani herşey inanılmaz pahalılaştı. Toptancıdan mal alacağım her hafta zam geliyor. Her hafta zam yapıyor ama ben pazar yerinde satarken her hafta yapamıyorum, bu yüzden ticaret yapmak çok zorlaştı. Markete gidiyosun 100 tl nin aldığı 2,3 parça şeyi görsen oturur ağlarsın. Lpg nin ben ömrüm boyunca 2,5 2,70 in üstünü gördüğünü görmedim 1 1,5 senede 4,5 tl oldu. Zaten 1,2 tl daha yükselse benzin fiyatına gaz alacaz şaka gibi. Biri dese asla inanmazdım ama inanılmaz şeyler oluyor ülkede. Tamam savunma sanayinde veya teknolojik alanlarda gelişme oluyor da kardeşim bunlar halka yansımıyor ki. Biz refah bir hayat, iyi bir ekonomi istiyoruz. İyi bir ekonomi yoksa ben napiyim teknolojiyi savunmayı. İnanın korkunç bunaldık artık. Şu korona olmasaydı bu hükümet elinde kalan oyların hepsini kaybederdi. Ben şahsen hükümete oy veren biriyim vallahi billahi korona sebep olmasa bu kadar kötü ekonomik performansa asla oy moy vermem. İnanılmaz yorulduk artık. Kimse lütfen mesajımı alıntılamasın cevap yazmasın amacım siyaset değil, sadece içimdekileri söyledim.
Alıntılıyorum ama , hay ağzına sağlık. Gelde bunu herkese anlat işte.