Kardeşimiz zaten bu kafasında ki sorular ile hemen yarın piyasaya girmeyecek gibi

. Kararlı yolunu çizmiş hedefi belli. Sizlerden de kendisini yönlendirmenizi rica etmiş.
Güzel kardeşim öncelikle başarılarının devamını dilerim inşallah istikrarlı bir şekilde yılmadan devam edersin yolunda. Ben senin gibi kendinden emin bir kardeşime yararım olsun istediğimden bildiğim tek konu üzerinden cevap verebilirim.
Sanallaştırma ve kiralamadan nasıl kazanç edilir? Makine fiyatlarını analiz ettim kimisi 24 çekirdek kimisi 8 fakat bu sanallaştırmalar nasıl yapılır ? Çekirdekler nasıl bölünüyor ? Örnekle anlatabilir misiniz?
Sanallaştırmalar için uygulamalar mevcut Hyper-V ve Vmware bu uygulamalara örnektir. Sanal makinalar kurulurken makine özelliklerini uygulama senden ister. Kaç gb diski olsun kaç gb ram işlemci özellikleri gibi ayarları uygulama üzerinden girerek makinayı oluşturabiliyorsun.
Benim bu örneğim basit bir sanal makine oluşturmak için bunu kişisel bilgisayarında da bu uygulamalar ile yapabilirsin. Tabi ki hosting seviyesinde hangi sanallaştırma uygulaması kurulur konfigürasyonları nasıl yapılır o konuda bilgili değilim.
Tekrardan başarılar dilerim.