Herkese merhaba arkadaşlar.
Deneyimli olan arkadaşlara birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim.
Şimdi arkadaşımla bir uygulama projesi gerçekleştirmek istiyoruz.

Merak ettiklerim;

1) Kredi veya premium satışa sahip bir uygulamadan gelir elde etmek için firma olmaya gerek var mı? Satışların kazançları bize google tarafından gönderilecek peki faturayı google kesiyor ama bizim firma olmamız gerekli mi?

2) Uygulamada reklam üzerinden gelir elde edilecekse google adsense kazançları ne durumda olur. Düşüncem tık gelirleri düşük olacağı yönünde peki uygulama üzerinden yayınlanan reklamlarda adsense üzerinden ban yeme durumu olur mu? Gelir elde etmek için reklam gösterimli bir uygulama ne kadar mantıklı? Adsense dışı alternatif var mı? Bu konuyu çok merak ediyorum. Değer mi değmez mi konusu önemli. Bugün bir site açıyorsunuz reklam rekabeti yüksek bir reklamdan 50 tl bile alıyorsunuz tıkta peki uygulamalarda durum nedir?

3) Uygulama dilleri konusunda bir sorum olacak arkadaşlar.
Mesela egzersizle ilgili https://play.google.com/store/apps/d...+Fitness+Group şu üreticiyi gördüm singapur kökenli ama uygulamalar Türkçe ve 100 milyondan fazla alan indirmeler mevcut.
Sadece Türkçe olarak bu kadar indirme nasıl alabiliyor.
ben google playi abd vpn ile açtım ve gerçekten programlar türkçe imiş. Ben şöyle düşündüm bazen Türkçe aratınca yabancı uygulamalar Türkçe gözüküyor diye biliyorum ama baktığım kadarı ile bu uygulamalar yabancı dilde değil.

Şimdi google playede uygulamalar ingilizce atıyorum SUper vpn peki nasıl oluyor açıklama türkçe oluyor program yükleyince türkçe oluyor. Bunu Amerika'dan indirince uygulama İnglizce mi oluyor
Yapan kişi programın çok dilli yapıp birden fazla farklı dilde aynı uygulamayı mı yüklüyor. Bu sistem tam olarak nasıl?

Bu konuyu çok merak ediyorum.
Aydınlatırsanız sevinirim.
Teşekkürler