Konulardan yanlış gmrnediysem park halindeki domainlerin alt yapısı yine godaddy de, yani zaten domain onların elinde. Domain düşerse ki,(değerli domainleri düşürmüyor. Benim club uzantılı domaini bile kendi almıştı sonra bana daha pahalıya satmak için,)
Park halindeki domain godaddy e ait, muhtemelen içerinde para edecek domainleri elde tutacaklar (kapitalizm)
Şu aşamada domainler zaten regli olduğu için ücret ödemiyorlar (yenileme ücreti) ama düşüş sırasında yenileyecekleri için daha pahalıya gelecek.
Tabi bunun ne kadarı gerçek olacak bilemiyorum. Bu şekilde hiç domain almadım. Verdiğiniz ücret sadece aracılık ücreti değil sanırım (aracılık + reg fiyatıdır muhtemelen) düştükten sonra yenilerler ise bu fiyat çok yukarı çıkacaktır.
ben kendileriyle canlı destek üzerinden konuştum fakat bana bu domaine maalesef bir şey yapamıyoruz registrar firmasıyla görüşün dediler. ben direkt almak istediğimi söyledim hatta ama yapamayacaklarını söylediler. bende geçici olarak .org domaine geçmeye karar verdim hocam.