cNt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim, çok detaylı ve açıklayıcı bir mesaj oldu.

sitemde özgün içerik paylaşımından ziyade hizmet satışımız var, yani domaini alan birisi olursa bile bunu kullanacağını düşünmüyorum. zaten düştüğü an kendim almaya çalışacağım tekrar aynı domaini. sizce izlemem gereken en uygun yol burada nedir? çok soru sordum kusura bakmayın.
Est.

Ben olayı kendi açımdan değerlendirerek anlatıyorum. Açıkçası bu forumda çok uyanık kişiler var. Lütfen domain bilgilerinizi kimseye vermeyin.

Şimdi,olaya şöyle yaklaşacağım. Araştırmayı seven biriyim. Art niyet olsa 1 günde arsamı satar 1k domain kaydederdim. Size komplo teorisi kuracağım.

Komplo:
Verdiğiniz hizmetin benzerini veren ve rakibiniz olan bir site sizi takip ediyorsa ve domaininiz parka düştüyse, çok büyük bir fırsat yakaladı. Sadece 800-1k arası ücret ile sizi ekarte ederek domaininizi alır ve müşterilerinizi çalabilir. Üstelik zamanında reklam çıkmış bir domainde kendisinin olur
Öneri: Eğer yaptığınız iş verdiğiniz reklamdan değerliyse domaini düşmeden alın, çünkü gooddy kolay kolay domain düşürmez. Daha pahalıya satmak varken değerli domaini neden bıraksın?