Açıkcası kosgebin en fazla destek verdiği sektörlerden birisi yazılım,
Resmi gözde de hosting sektörü yazılım sektörüne girmektedir vergi levhanızı da zaten bu doğrultuda almaktasınız.
Kosgebe sorduğumda kendileri belirtti rakam olarak en fazla desteğin çıktığı sektörlerden birisinin olduğunu ama alması kolay değil, kimse kimseye al para demez!

Bir çok şartı mevcut bir çok işlemden geçiyorsunuz ben sadece geleneksel tarafından 5000₺ aldım ama bunun için de baya uğraşmam gerekti ki siz minimum 100.000₺ gibi bir rakam alacaksınız bu sebeple heyet önüne vesaire çıkmanız gerekiyor diye biliyorum.

Ayrıyeten aktif bir projeniz olmalı ve projenizde yükselim olması sizin için daha sağlıklı olacaktır. (İvmeyi görmeleri yetecektir.)

Sektör dışarıdan belki kolay geliyor olabilir ama işin içine girmeden bir şey bilemezsiniz açıkcası 1 yıldır kendi firmam ile bu sektördeyim öncesinde yıllarca farklı farklı firmalarda bedavaya sırf öğrenmek için iş yaptım ve neyin nasıl işlediğini öğrenmeye çalıştım ki firmamı kurduğumda aslında ne kadar az bilgi birikimine sahip olduğumu gördüm.

Size önerim başlangıçta ufak bir şekilde girebilir bir kaç ay devam ettirir baktınız işler güzel gidiyor bu şekilde başvuru yaparsınız, maalesef ki iş sadece para ile olmuyor gerçekten kafa yoran bir meslek.