ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tezinizi neye dayandırıyorsunuz ? dediğinize ters düşen şey, neden googlea araba modelleri yazdığımda sadece araba modellerini içeren sayfalar siteler çıkıyor ? sizin söylediğinize göre araba modelleri yazdığımda yemek tarifleri yada telefon satışı sayfası çıkması lazım, google a siteleri elbette sınıflandırıyor, siteniz ile aynı kategori ve aynı içerik ile olan siteden tanıtım yazısı alın farkı görün derim.
tezimi dayandığım şey sonuçlar.

genel olarak büyük haber sitelerinin dominasyonu var şuan. adamlar sahip oldukları otoriteyi kullanarak her ziyaretçiyi kapmak istiyor, çoğunu kapıyorlar da. teknoloi, yemek, sağlık her yerde varlar. atıyorum bunlar teknolojik bir ürünle içerik girdikleri zaman google algoritası "önceliği teknoloji sitesine verelim" demiyor. kimin otoritesi yüksekse ona veriyor sırayı.

mesela "nedir" kelimesinde güçlenmek istiyorsunuz. domaininde, tittle'ında "nedir" geçen bir siteden tanıtım alırsanız elbette diğer sitelere göre 1-0 belki daha fazla fayda alırsınız. ama böyle spesifik seçenekler önemli. yoksa sağlık sitem var sağlık sitelerinden alayım demek pek bir farklılık yaratmıyor.

otorite derken şunu ekleyeyim moz, ahrefs gibi şirketlerin kendi kafalarına göre belirledikleri puanlama değil. bazı sonuçları sağlıksız gibi.