Merhaba, Çağatay ben, 21 yaşındayım, henüz 16 yaşındayken lisedeki matematik hocamızın ekonomiyi anlatmasıyla bu bilim dalına aşık oldum ve sürekli okuyarak, araştırarak ve izleyerek kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Hayattaki amaçlarımdan biri de çok iyi bir maddi gelecek sağlamak, fakat ailemin tüccar olmasından mütevellit bu alana da bir yatkınlığım var ve ticarette nasıl paralar dönüyor, ne kazançlar sağlanıyor az çok biliyorum. Bir taraftan iyi bir eğitim almaya çalışıp iyi bir ekonomist olma hedefim, diğer yandan benim maddi beklentilerimi daha çabuk karşılayabilecek bir ticaret hayatı var. İkisinden de çok zevk alıyorum, ekonomi okumaktan da, ticaret yapmaktan da. Kasadaki rakamların artışı kalbimi hızlandırıyor resmen heyecanlanıyorum. Henüz okulu bitirmediğim için, ekonomi ile alakalı bir iş yapmıyorum yani en azından doğrudan. Youtube kanalım var ve ara sıra finans içerikleri üretiyorum. Eğer siz bu yolda olsaydınız neyi seçerdiniz, ne gibi tavsiye verirdiniz. Mümkünse 30 yaş üstü cevaplarsa sevinirim.