Nedir son durum? Galeyana getirmek yerine çözüm odaklı olarak hareket edebilmeyi çok isterim.
Adamları da zor durumda bırakmak hoş değil, net bir açıklama, bir çözüm önerisi veya iş akışında ön görülen bir çözüm var mı?
Sorun nedir, çözüm nedir bilgisi olan varsa netleştirirse sevinirim.
Kategori moderatörümüz
@Sadraf; ekip kararıyla eline sağlık, konu sabitlemiş iyi güzel ama konu başlığını sabitlemek çözüm getirmez, platform üyelerini sağlıklı bilgilendirme ve yönlendirme amacıyla adım atmalı diye düşünüyorum.
Hukuki ve mevcut hakların korunması, hem ticari saldırganlığı engellemek hem de bireysel/kurumsal ticari hakları korumak amacıyla daha profesyonel bir toplu çözüm önerisi getirilmelidir.
hocam konuya haiz ve kitle yönlendirme amacıyla başarılı biri olarak mutlaka güncelleme sağlayacaktır diye düşünüyorum.
Mevcut durum, yapılması gerekenler, konunun netleştirilmesi, ihmal edilen durumlar, hakların tecavüze uğradığı nokta ve yapılması gerekenler konusunda bilgi sahibi olmayı bir çoğumuz istiyor görünüyor.
Örneğin benim 21 alan adımdan 4 tanesi hızlıca baktığım kadarıyla parka düşmüş, neden, kim tarafından, ne amaçla yapıldı, mağduriyetin giderilmesi için ne yapılıyor veya ne yapılacak?
Firmayla r10 olarak iletişime geçilmesi ve sağlıklı bir bilgi transferi için hesaplarının açık hale getirilerek bu platformda duyuru/bilgilendirme yapmaları konusunda yönlendirme yapılması mesela ilk elden yanıt alma şansını bizlere sunabilir.
Nacizane tavsiye ve taleplerimdir, teşekkürler.