OguzhanLevent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ana sayfadaki ürün listelenmesi bence değişmeli. Bu şekilde sayfa çok boş görünüyor. Sayfaya bannerlar ekleyerek aşağı doğru uzamasını sağlamanız kullanıcıyı daha çok sayfada tutacaktır. Carousel yapısından ziyade normal bir listeleme kullanmanızı öneririm. Carousel yapısı bana göre e ticaret siteleri için uygun bir yapı değil.

E-ticarette hedef ürün sattırmak olduğu için UI ve UX çok önemli. Arayüz tasarımı oldukça anlaşılır olmak zorunda (Bu boş olmak zorunda demek değil) Her kullanıcı potansiyel bir müşteridir bu sebepten dolayı ona ne kadar çok ürün gösterirsek ürünü satma ihtimalimiz bir o kadar artar.

2. Yorumum ise ürün detayları hakkında. Kesinlikle ürün resimlerinde full genişlik vermemelisiniz. Bir pazaryeri olarak kullanılacaksa kesinlikle 6/6 yapısı kullanmalı diye düşünüyorum Solda resim sağda ürün bilgileri (başlık beden fiyat taksit vs.)

30-45 saniyelik bir göz gezdirmeyle yapabildiğim yorum bu şekilde.
Değerli yorumun için teşekkür ederim. Tasarım konusunda bir farklılık olması amacıyla bu şekilde bir proje hazırladım. Lakin değerlendirmelerinizi göz önünde bulunduracağım ❤