Benim aklıma yatmayan bir konu var, baştan eleştirecek arkadaşlar için söylüyorum bu psikolojideki insanlara yapmayın ciddi kayıplar söz konusu..
Öyle yada böyle bu işin bir tarafı godaddy'e dayanıyor. Yani şimdi mahkemeye gidiyoruz sağa sola şikayet ediyoruz. Benim kurumsal faturalar ile( bunları zorla almıştım firmadan ) aldığım alan adları godaddy firmasında park halde bulunuyor. Örnek veriyorum savcı ne soruyor arkadaşlar? Buna kim sebep oldu tamam belli peki bu mal şuan kimin elinde. Godaddy üzerine toplu bir şekilde talep gönderilse en azından kendi alan adlarımızı ücretini ödeyerek satın alalım. Ben bunun mantığını pek anlamıyorum. Mal/Hizmet arasındaki farklılıklardan ötürü mü sonuç alınmaz bu durumdan? Fikri olan var mı? Örneğin ben avukatımıza danıştığımda şuan bu alan adı sahipliği kimde diye sorularak dosyaya içerik eklendi. Ülke sınırları içerisinde kdv ödeyerek satın almış olduğum alan adı, şuan godaddy üzerine park halinde hukuki süreçte bu işin ucu buraya dayanmayacak mı?