Merhabalar, backlink satış projem için satış ortağı arıyorum. Sizlere kısaca sistemden bahsetmek istiyorum.
Sisteme dahil olduğunuz zaman sitemizdeki panele erişmeniz için 1 adet üyelik bilgisi tarafınıza teslim edilir. Bu üyelik ile sisteme sipariş ekleyebilirsiniz.
Sipariş eklerken sizden
1 adet yorum başlık
1 adet site url
1 adet yorum ( içinde 2 adet anahtar kelimeye link verebilirsiniz )
Paket Seçimi : 7 adet paket vardır ve bunlar yorum adetine göredir. 1k, 2k, 3k...7k şeklinde
Siparişi ekledikten sonra sistem otomatik olarak yorumları göndermeye başlar ve sipariş detay sayfasında işlemle ilgili rapor alabilirsiniz. Bu raporu müşterilerinize sunabilirsiniz.
Bu işlemden sizin kazancınız nedir ? ya da ödemeler nasıl olur diye merak ediyorsanız hemen anlatayım.
Sitemizde bulunan fiyat tarifesi :
1k yorum = 10 TL şeklindedir.
Siz müşterinize satış yaparken 1k yorum hizmeti için 15TL - 20TL - 30 TL şeklinde satabilirsiniz. Kısaca kazancınızı kendiniz belirleyebilirsiniz.
Müşteriniz ödemeyi size yapar ve bu sayede para ilk olarak sizin hesabınıza geçmiş olur daha sonrasında örneğin müşterinize 5k yorum hizmeti sunucaksınız ve ücret olarak 120 TL bir ücret aldınız diyelim, sistemlerimizde 5k yorum ücreti = 50 TL şeklindedir. Tarafımıza ödeme işlemi gerçekleştikten sonra işlemler yapılır.
Çeşitli projelere yoğunlaştığım için kendim müşteri bulma vs. ilgilenemiyorum eğer sizler ilgi alaka gösterirseniz çok rahat bir şekilde müşteri bulabilirsiniz.
Daha detaylı bilgi için pm iletebilirsiniz.