Benimde düne kadar hiç bir sorun yoktu bugün girdim NS'ler DOMAINCONTROL.COM'e yönlendirilmiş. Ne cevap veriyorlar, ne doğru düzgün bir açıklama yapıyorlar. Oraya başvurduk buraya bir şey gönderdik falan filan. Firmanın samsunda ki ofisine bir arkadaşımı göndereceğim yarın bakalım ne açıklama yapacaklar. Hiç bir yerden cevap vermiyorlar bari o şekilde bir açıklama alalım. Samsun'da olsam kendim gidecektim fakat denk gelmiyor. Bir çözüm bulmaya mecburlar. Hesabı kapatılan arkadaşlar hakkınızı arayın hiç bir firma yasal haklarınızı aramanız için firmayı dava edeceğim dediniz diye bu şekilde hesap kapatması yapamaz. 2 tane sözleşme yazıp bu işin içinden kurtulabileceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar. Böyle bir saçmalık yok en azından bu konu için hakkınızı arayın tamam domain tarafında farklı firmalarda işin içinde farklı bir sorun çıkmış olabilir oraya bir şey demiyorum ama hesap kapatma gibi bir durum hele ki hakkımı arayacağım diye böyle hesap kapatılması tamamen yasa dışı bir işlem sonuçta ne olursa olsun kurumsal bir firmalar.
Merhaba arkadaşımız ofise gitti mi acaba arkadaşınızla görüştünüz mü