Ya arkadaş bir firma düşünün bir hizmet alıyorsunuz ve o hizmeti de yarım yamalak alıyorsunuz. Sürekli lisans problemi, disk problemi sunucuya ulaşılamama problemi, iade istersin yapmazlar, oyalayıp dururlar.
Sonra müşteri bu yaşadığı kötü olayı foruma taşıyınca "marka karalamadan dava açacağızlar" abi siz kimsiniz ya önce adam akıllı hizmetinizi sunmaya çalışın önce müşterinizin problemini gidermeye çalışın.
Hizmet aldığım süre boyunca gönderilmeyen YASAL fatura, her faturamı talep ettiğimde oyalamalar. ( bugün gönderilecek, yarın gönderilecek, bugün pazar mesai saatlerinde ulaşınlar. ) Yeter ya vallahi billahi yeter bıktım usandım, r10'da şikayet konusu açarsın şikayet konuları silinir. ( ki haklıyım, üstencelik şikayet konusunda moderatör arkadaşlarımız hizmeti aktif edin demesine rağmen yorumlara "aktif edilmiştir" denip hizmetin aktif edilmemesi. )
Umarım bu konu da silinip gitmez çünkü ben her gün bu insanlarla uğraşıyorum bıktım usandım artık ve bu insanlar hala burada satış yapmaya devam ediyor. İçimi dökmem lazım yoksa bu sinirle ben gerçekten baş edemezdim.