mertzcn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İddia ettiğim şeyleri masaya yatiralim eğer yanlış olduklarını kanıtlarsaniz ben konu altından mesajımı sileceğim.

1-hosting gideri: normal blog sitelerine vs oranla görev sitelerinin hosting masrafı daha fazladır. Yüklenen zibilyon tane kanıt dosyası için depolama alanı görece yüksek paket almak gerekir.

2-Uye bulma: siteyi kurar kurmaz insanların sitenize üye olması için neden yok. Kimse bilemez böyle bir site olduğunu. İlk etapta reklam vermek gerekir üye toplamak için.

3-Gorev bulma: Üye topladıktan sonra kimse size durduk yere görev vermez. Nereden bilsinler? Hizmetlerimizin reklamını çıkmanız gerekir. Yoksa platin üyeliği boşa almış olamazsınız.

4-Zaman: Görev siteleri pasif gelir kaynakları değildirler. Görev bulmak, ödeme yapmak, müşterilerle iletişim kurmak ve kanıtları onaylamak zaman gerektirir.

Tüm bu maddeleri görev sitesi hiç olmamış birisi bile az bir şey gözlem yeteneği varsa anlayabilir.
katiliyorum, ekstra herhangi bir seyi yok. Bu sekilde zamaninda 6 ayda 60k para kazandim. Zaman ayiramadigim icin siteyi satip bu sektorden ciktim.

su anda hala yorum satisi hizmetim var ama kar marjim cok yuksek, organik kanaldan ve diger kanallardan satisimi yapiyorum ve gorev bulmak/kanit onaylamak/uye cekmek gibi seylerle vakit harcamiyorum. Seo’sunu yaptik, pasif gelire donustu. Tek ugrastigim sey fatura kesmek, yapilcak seyi gorev paneline iletmek.