BlrFaruk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi saygı duyarım düşüncelerinize. Fakat Bilgi için sorgulamak ayrıdır ama karalama tarzında bilgi sormak ayrıdır. Dikkatini çekerim. Bir insanın bilgisiz olması veya bilgisiz demek kötür bir şey olduğunu sanmıyorum. Ama bu bilgisizliği art niyetle karalamada kullanmak ahlaksızlık ve karaktersizliktir.
Umarım herkes sizin gibi düşünüyordur.

Tabiki sorgulayacaksınız.. 7 bin tl kazandıran site neden satılıyor diye ama karalamadan çamur atmadan sorucaksın . Bizim insanımız Kedi misali Ulaşamadığı ciğere mundar demeyi çok seviyor
Ben burada çok bilgiliyim diye iddada bulunmadım bana bu konuda savunma yapmanıza gerek yok güzel kardeşim. Olaya nasıl bakarsan öyle görürsün. yada görmek istediğini alılamak istediğini algılarsın bu kişinin dikkatiyle alakalı.
Şimdi bu sistemi iyi kötü biliyorsan emek verirsen herzaman kazanırsın bunuda bil kardeşim ama ben oturayım siteden para gelsin öyle bir iş değil bilmek isteyenlere not olsun.
Ayrıca ekstra bir google reklam harcaması yapılacak bir proje değil yanlış bilgi vermeyelim lütfen müşteri bulma stratejisi r10 dılşında çok farklı ve mantıklı işliyor reklam masrafın sadece üye toplamak için youtube vereceğin videlardır.
Sistem hakkında bilgi almak isteyenlere detaylı anlatabilirim. Ön yargılarınızı ve bildiğiniz yanlışları düzeltmek için
ben seni anlıyorum merak etme görev sitesi zaaaah zahh zahmetlidir anlatabildim sanırım. Bu zahmeti doğru ve yeterince yaparsan güzel kazanç elde edersin. Bu Sitenin yazılımı, senin o site ile ilgili ilgin ile ilgili