Bir anahtar kelimede makalemi girdikten sonra 45. Sıraya yerleşmiştim o zamanlar kontrol ettiğim zamanlarda da öyle doğru çıkıyordu fakat şuan 8tag sitesi sahibi burada fakat etiketlemek istemedim orada kontrol ettiğimde 26. Sırada gözüküyorum aynı anahtar kelimede fakat kontrol edince 26 da değil 84. Sırada çıkıyorum gariplikte bu ki önceden kontrol ettiğimde anahtar kelimenin olduğu makale çıkıyordu aramalarda şuan baktığım zaman daha dün akşam girdiğim bir makale içinde o anahtar kelime geçmemesine rağmen o anahtar kelimenin sırasında ki yeri aldı arama açıklaması asıl kelimenin açıklaması ama tıklayınca daha dün girişini yaptığım makaleye yönlendiriyor çok garip bir durum bunun çözümü veya nedeni var mıdır R10 analiz aracı ile aratınca 84. sırada çıkıyorum sırası doğru fakat o anahtar kelimede ki makalenin indexi yerine o anahtar kelimenin dahi geçmediği bir içeriğimin geçmiş olması çok garibime gitti

Kısa özet:
*XX Kelimesi index 26 da gözüküyor fakat asıl sırası 84
*84. Sırada ki indexe geldiğimiz zaman arama açıklaması XX'e ait fakat tıkladığımız zaman daha dün girilmiş içerisinde o kelime geçmeyen bir makaleye yönlendirme yapıyor