Konuyla alakası olan da olmayanda gelişi güzel konuşmuş....

Nekadar bilgisiz ve karalamaya yatkın insanlarla dolu şurası.
Daha profillerinde negatif traderları olan haklarında savcılığa başvurulanlar kalmış burada bilgi vermeye kalkıyor dikkat edin diye ahahha komik ya.
Arkadaşlar hakkında detaylı bilgi sahibi olmayanlar neden her işe burnunu sokuyor. ben görev sitemi satıyorum evet ucuza satıyorum çünkü acil nakit ihtiyacım var ve ek iş olarak zaman ayıramıyorum.
şimdi senin bu yapptığın genellemeye beni niye sokuyorsun cahil kardeşim.
( konu sahibine demiyorum bilgisiz karalama yapan yorum yapanlara diyorum )
Sanki benim sistemimi biliyor da nasıl işlediğini yok ödeme yapmıyormuş yok ilk ay kazancıymış... Yabırakın kardeşim Bu olumsuz yorum yapanlar genelde kendileride böyle art niyetli oldukları için her sistemi kendileri gibi zannederek dillendiriyorlar.
Arkadaşlar Görev sistemlerinde kazanç Adsens geliri gibi oturduğunuz yerden para gelmiyor. Orta halli çaba göstermeniz durumunda aylık 2-10 k arasında gelir elde edebilirsiniz. Tabi bu sizin dürüstlüğünüze ve iş anlayışınıza bağlı.
25 kuruşa yorum hizmeti verenler yaptıkları hizmetin garantisini bile veremiyor . daha önce bu işe girip bırakanlar da hiç bir emek sarfetmeyen işi beceremeyen piyasayı bilmeden balıklama girenlerdir.
Sözüm mecliste karalama yapan kişileredir iyi niyetli insanlar üzerine alınmasın. Kimsenin işine çamur atmayın bilgi sahibi değilseniz.
Konu sahibine kesinlikle lafım yoktur
herkese saygılar iyi forumlar