Seoways adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Manuel yazıp program ile yapıyor kısmına kimse takılmamış garip garip şeyler söylenmiş Etik değil hocam tabiki kişinin adını vermenizde bence bir problem yok. Açlıktan ölmeyen kimse 100 TL'ye 1k 'blog backlink' bile olsa yapmaz veya yapamaz 1 müşteriye yaptı 2. de akıl sağlığını kaybeder
Anlatmaya çalıştığım nokta buydu hocam

teknoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben program ile yapıyorum her işlemi.
Bunu söylemekten geri durmuyorum ama mantık bazen duruyor galiba.
Konuda 50k backlink paketi satıyorum. Yoğunluğa göre 1-3 gün içerisinde teslim ederiz diyorum. Müşteri "manuel yapılıyor değil mi?" diye soruyor Bu adetteki bir çalışma el ile yapılamaz.

Forum tanıtımı için de aynı şeyi düşünüyorum. Ben onu da program ile yapıyorum. Chrome da bir grup sekmesi ayarlayıp tüm siteleri açıp 10 ar saniye arayla gönder demek manuel işlem yapmak demek değildir. Burada yanlışlık var. Bir çok manuel adı altında yapılan işlem de aslında programdan farksız.
Olması gereken de bu hocam.
Program ile yapılıyorsa ya bunun konu içerisinde belirtilmesi gerekiyor ya da müşteri sorduğunda program ile yapılıyor denmesi gerekiyor.
Müşteriye rapor teslim ettikten sonra bunu açıklayan kişiler de biliyorum ben.
İnsanlardaki program ve manuel algısında problem var zaten.
Dediğiniz gibi bende onarlı çalışma yapıyorum, program kullanmıyorum ama programdan çok da bir farkı olmuyor.
Müşteri sorduğunda da açıklıyoruz, kimisi zamana yaymak istiyor, zamana yaydığımızda oluyor.