ANABAYİ ( Milyonlarca datası vardır ve bunu bayilik alanlarla paylaşır. Anabayilerin birçoğu genelde doğrudan satış yapmayabilir. Bunu bayilik sistemi verdiği kişi yada şirketlerden bayilik panel parası olarak toplar. Bu kişilere ben Api bayi dedim..

APİ BAYİLER NE İŞ YAPAR?
Api bayiler anabayiden kiraladıkları panel ile sosyal medyaya smm hizmetlerini pazarlar. Anabayiden aldıkları paranın üzerine biraz kar marjı eklerler. Sonra bizde panel verelim kafasına döner ve onlarda apicikci dediğimiz bir alt katmana panel kiralar. Anabayinin bir zararı yoktur. Apicikciler api bayilerden hizmet çektikçe, api bayi de anabayiden çeker. Dolayısıyla Anabayi zaten sizde kendi alt komisyoncularınızı oluşturabilirsiniz der..

APİCİK BAYİLER
Buradan sonraki katman çok tehlikelidir. Her yerde kendilerini anabayici olarak tanıtırlar. Her yerde sadece onlar anabayilerdir. Ve bu sinsile böyle uzar gider. En altta da 19-23 yaş grubu genelde. Onlar bu sektörün lider bayisidir. Sosyal medyada, forumlarda, web sitelerinde her yerde saldırır. Gerçek liderlerdir onlar.

SONUÇ: ANABAYİ TERMİNALİNDEN GÖNDERDİĞİ TÜM TAKİPÇİLERİ TEK BİR KOMUT İLE GERİ ÇEKER VE TÜM PİRAMİT ÇÖKER.

SMMPANELCİ YALANLARI:
Gerçek takipçilerdir takipten çıkabilirler (Babannemin profili bile 5 paylaşım ile daha gerçekçi duruyor.)
Instagram bot hesapları farkettiğinde kapatıyor bu da sizde düşüşe neden oluyor. (Gönderilen bot hesapların kullanıcı adlarını alın. Sizi takipten çıktıktan sonra username olarak aratın instagramın kapatmadığını görürsünüZ. Kapatılan hesaplar doğrulama süresi dolana kadar genelde instagram kullanıcısı olarak görükür)
Sistemimizde Az Düşüş Vardır Ortalama %10 (Bu oran net olsa %10 fazla gönderir müşteri memnuniyeti sağlar satıcı. Bu sadece satış yapmaya odaklı)

ÜŞENMEDİM SİZİN İÇİN ŞABLONU BİLE ÇİZDİM