AZADE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iki gün önce bir domainim gitmişti, öfkelenmedim çünkü anlayış göstermek istedim, bugün sitelerim kapanmadan önce epp kodlarını istedim ve göndermediler üstelik bugün tüm sitelerim kapandı.
Şu an öfkelendim.
Bilinsin ki yaptığım işler faturaya dayalı, kanıtlı işlerdir. Beni uğrattığınız zarar 1-2milyon liradan fazla. Tüm faturalar sanal pos kayıtları, her şeyi hazırlıyorum. Büyük ihtimal sadece benim açacağım davayı bile ödeyemeyeceğin için ki nitelikli dolan dırıcılık diye bir suç var şayet öyle olduğunu düşünüyorum senin durumunun, parayı ödeyemeyip içeri düşebilirsin.
Bilmem ne sözleşmesinin bilmem ne maddesi falan seni kurtaramaz, ben sitelerim kapanmadan epp kodu istedim ve kanıtlarda görünmekte sen ise kapanmasını bekledin. Şayet yiyeceğin tazminat cezalarının altından kalkamazsan, ömrün boyunca üstüne hiçbir şey alamayacaksın. Direk icra takip ile gezeceksin. Şimdi izle, el mi yaman bey mi yaman görelim.
Ben bu işe yeni başlamadım sitelerimi tekrar toparlamam vakit almaz ama sen ne bir daha bu işi yapabileceksin nede üstüne gelecek cezaları ödeyebileceksin. Gel benden para al bedava kaydet, sorun değil bedava kaydet fakat para aldığın hizmete sahip çıkama sonra da işte şu firmaya şikayet buraya aktarma diye gez.
Dedim ya 2 gün önce öfkelenmemiştim ama şu an öfkelendim.
Herkesin imzasındaki siteler gitmiş. Aynı durumdayız