Ucuz etin yahnisi klişesini yazanlar için kendi düşüncelerimi belirtmeden geçemeyeceğim.
Eminim burdaki çoğu kişi Teknoclouds markasına güvenmedi. Bende güvenmedim. Bizim güvendiğimiz şey WWD. Yani godady bayiliğini dağıtan ana firma. Muhtemelen çoğu kişi biliyordur ama WWD zaman zaman baiyleri aracılı ile çok büyük indirimler yapar. Zamanında FX bayilikle yeni açıdlığında godady ile arasındaki fiyat farkı uçurum düzeyindeydi. 2017'lerde filan baya alım yapan olmuştu forumda ama ana konuyu bulamadım. Bu şekilde örnek verilebilecek onlarca reseller firma var. Ayrıca kimse azure konusundaki uyarıyı savunmasın, çoğu kişini konuyu gözden kaçırdığına ya da anlamadığına eminim. Ben burada konusu geçene kadar konuları görmedim, firmanın banlı olduğunuda bilmiyordum. Hepimiz R10u sık kullanmıyoruz.
Kısaca muhtelen büyük çoğunluk ucuz ete güvenmedi. WWD'nin daha önce bu tip indirimleri olmasaydı muhtemelen çoğumuz firmanın yüzüne bile bakmazdı.
Birde yanlış anlaşılmasın kimseyi savunmuyorum hatta firma bunu çözmezse başına açağım çok ciddi belalar var. Hadi host konularında amenna, bu tip şeyleri çok yaşadık gelin buraya istediğinizi yazın, muhtemelen ben de yazmışımdır hatta. Ama ekstrem bir örneği yaşıyoruz. O yüzden her konuda da gelipte nispet yapar gibi şu klişeyi yazmayın. Gerçekten itici duruyor.