AEK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Hali hazırda olan yada sıfırdan geliştirilebilecek olan varsa bana ulaşabilirsiniz

Whatsapp

1-Örnek Amerikadaki tüm konumlardaki tüm oto tamircileri bulmak istiyorum. telefon e-mail website adresi vs. almak istiyorum. direk ülke adıyla olmayacaksa mesela abd deki tüm şehirlerin listesini yükleyeyim oradan bunu tarasın. anahtar kelime için ülkedeki tüm işletmeleri bulmaıyız özet olarak.

2-instagramda arattığım hashtag ile gönderierilere bakacak o gönderilerdeki mail web sitesi telefon bilgisini toplayacak, bazı satıcılar gönderilerene mail telefon websitesi yazmıyor. profile girip kontrol etmesi gerekiyor yani. eğer olabiliyorsa göndri konumlarınıda yada profil konumuna almalı yani toplanan datada gönderinin yada profilin hangi ülkede olduğunu bulabilmeyilim.

3-facebookta ki işletmeleri bulmak istiyorum yine belirlediğim anahtar kelimede o ülkedeki tüm işletmeleri bulmak istiyorum. işletme telefon mail websitesi vs.

hali hazırda bunlara benzer pogramı olan arkadaşlar ulaşabiliir, sıfırdan yazılım yapılacaksa tekliflere açığım, bu tarz programları herkes almak isteyebilir.
iletisime gecildi.