Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başına gelse liderlik ederler, konuyu görmeyenler hariç tabi ama gel görki işi bilen biri farklı yeni konu açıp birlikte icann icin imza veyahut şikayet talebi ne gerekiyorsa gibi bişey yazmıyor bu iş mahkemede bitecek usta başka olacağı yok, çünki benim domainimi bir başkası silemez sildiyse telafisini sağlamak zorunda bişey yapamıyoz diyip götü sıyıramazsınız afedersin. Skype varsa gönderin konuşalım ben eski üyelerdenim gerekirse öncülükte ederim ama bu işte deneyimliler lazım bize domain konusunda olsun özellikle hukukçu şart.
bende bunu söylüyorum ama yol bilmiyoruz, zaten hocam ben sabah sabah adliyeye gideceğim, benim hayati domainlerimden biri bu, ola ki dün bile açmış olsam sıfır domain olsa yine de gider 500 TL açar dava hakkımı zaten ararım. ben birlik olunca ne olacağını anlamış değilim. zaten tahminimce herkes gidip dilekçe verecektir şikayet edecektir diye düşünüyorum. ama önce godady Türkiye ofisi ev icann teelfon edeceğim sonra yola çıkacağım. belkide şu an firma iyi niyetle kurtarmaya çalışıyordur. ama ben onları acaba iyi niyetlimi (gerçekten onalrda mı kandırıldı), ya da kötü niyetlimi bunun bilmecesini kuramam. Ya günlük 100-200 bin ciro elde ettiğim e ticaret domainim burada olsa idi ne olacaktı? ya da sizce öyle bir domain yokmudur bizim ki mağdur, inanın kesin vardır, foruma üye değildir duygularını görmüyoruzdur, ama kesinlikle avukatları işleme başlamıştır bile. benim dediğim birisi varsa bildiği dilekçe örneği şuraya yazsın atsın kullanalım hepsi bu.