Merhaba değerli forum üyeleri. tecnoclouds firmasından alış veriş yapıp şu anda mağdur olan pek çok kişi var ve mağdur sayısı her geçen gün artmakta. tecnoclouds firmasında kayıtlı alan adlarınız bilginiz ve izniniz olmadan farklı firmalara taşınmakta. milyonluk projeleri iptal olan pek çok kişiyle karşılaştım. bunun üzerine Ankara Barosuna Kayıtlı Ağır Ceza Avukatı Taha Yasin Caner ile görüştüm. kendisi uzun zamandan beri dostumdur. benim de mağduriyetimin olduğunu ve benimle beraber pek çok kişinin mağduriyet yaşadığını belirttim. kendisiyle beraber durumu analiz ettik ve çözüm yolları ürettik ve benim için hukuki süreci kendisi yürütecek. Bu konuda hukuki destek almak isteyenlerin benimle irtibata geçmesi halinde avukat arkadaşım sizler için de hukuki destek verebileceğini ifade etti. Bu konuda toplu ve eş zamanlı hukuki mücadele başlatırsak daha isabetli ve etkin bir sonuç alacağımızı düşünüyorum... hakkımızda hayırlısı olsun. umarım istediğimiz sonuçları elde edebiliriz. iyi forumlar diliyorum