Bu konu hakkında bilgim yok ama sizin çektiğiniz video onu nasıl zarara uğratabilir? Kendisinin adını ilk defa duydum muhtemelen siz de sadece reklamını yapmış oldunuz, para teklif etmesi gerekirken mahkemeye ne diye verebilir? Herkes bu tarz videolar çekiyor, bu konu hakkında popüler bir hesaplama yöntemi bile var yani zaten isteyen herkes sizin ulaştığınız sonuca videosuz da ulaşabilirdi,. Bana videoyu kaldırmanız için blöf gibi geldi ama tekrar edeyim bu konu hakkında hukuksal bir bilgim yok. Mail atmayı bilmemesini geçtim bunu zaten avukatıyla konuşmuş olsa avukatı sizinle iletişime geçmemesini tavsiye ederdi muhtemelen.
Aynı şeyi ben de düşünüyorum, zaten muhasebeci olmadıktan sonra kimse net şu kadar kazanıyor diyemez. Benim tahminim şu, yorumlarda çok fazla ''artık erkan davulcuyu izlemem'' '' yuh be paraya bak, millet 12 saat fabrikada çalışıyor bir yılda bu kadar kazanmıyor'' tarzında, adamın izlenmelerine etki ettiğini düşüneceği yorumlar var. Az biraz kontol ettiğimde izlenmeleri de biraz düşmüş, tabi bunun benden kaynaklandığını kanıtlayamaz ama yine de ben yorumları kapatmayı düşünüyorum, en çok yorumlar rahatsız ediyor bu arkadaşları