Fotoğrafta göründüğü gibi ben karşı yoldan geliyordum geldiğim yol çift şeritli tam benim geçeceğim sırada Bayan sürücü demeyeceğim önceki konuda dediğim için linç yedim. HAYALET SÜRÜCÜ sağına baktı ve soluna bakmadan dönmeye kalkınca benim arka kapıya bam diye girdi. Neyse tutanakları tuttuk ve gittim kaportacıma verdim dosya açılacağını çarşamba perşembe ne olacağı belli olur dedi ama sağ taraftan çıktığı için biraz sıkıntı olabilir dedi böyle bir trafik kazasında ben mi haklıyım o mu? nede bakılırsa önden değil arkama çarptı buda demek oluyor ki benim geçeceğim sırada ama eksperler öyle düşünmüyor vs dedi kafamı karıştırdı durum ne olur? Tutanakta HAYALET SÜRÜCÜ sola dönerken yanlışlıkla çarptım diye ifadesinide yazıp imza attı akşama doğru kocası arayıp yok sen haksızsın vs vs dedi işin içinden sıyrılmaya çalışıyor gibi bişey geçerken korna bassana falan diyor birde utanmadan kendi HAYALET SÜRÜCÜSÜ sağa bakıp sola bakmadan sola dönüş yapıyor.

Ben tam geçecekken bir baktım üstüme doğru gaza bastı bide utanmadan kocası sürtmüş diyor he dedim sürtmüş kapı içeri girdi.